In 1999 is Leoniek begonnen met Emoties Enzo (toen nog onder de naam Praktijk voor verliesverwerking). Allereerst alleen gericht op kinderen en jongeren in rouw door de dood. Later uitgebreid naar volwassenen en ook voor andere vormen van verlies. Gedurende de jaren zijn daar ook andere psychosociale problemen bijgekomen.

Hiermee nam ook de werkdruk toe. Het team is daarom uitgebreid met Linda Lawa, kunstzinnig therapeute en Janneke van Amsterdam, ontwikkelingspsycholoog en rouwtherapeute.

Op basis van een kort telefonisch gesprek bekijken wij welke behandelaar het beste aansluit bij uw hulpvraag.

Leoniek houdt zich met name bezig met trauma, (v)echtscheidingen, relatietherapie op basis van de SCHIP-aanpak en gecompliceerde rouw en opvoedingsproblematiek.

Linda houdt zich bezig met verlies door de dood, ziekte in het gezin en echtscheiding.

Janneke houdt zich bezig met rouw, echtscheiding met behulp van de SCHIP-aanpak en algemene psychosociale problematiek en gebruikt veel de RET.

Katja houdt zich bezig met verlies en rouw en is gespecialiseerd in autisme en systeemtherapie.

Wendy is als (school)maatschappelijk werkster en als manager bij het Kenniscentrum Kind en Scheiding gespecialiseerd in kinderen en rouw. Tevens is zij Dappere Dino’s en Stoere Schildpadden trainer.

Hans begeleidt met name mannen die vastlopen, om wat voor een reden dan ook. Hij is gespecialiseerd in het coachen van mantelzorgers.

 

Op basis van een kort telefonisch gesprek bekijken wij welke behandelaar het beste aansluit bij jouw hulpvraag.

 

Neem contact op met Leoniek, Linda of Janneke