Astrid stelt zich voor

Mijn naam is Astrid Kouwenhoven en sinds augustus 2020 ben ik werkzaam in de praktijk.
Al jong heb ik te maken gekregen met, voor mij, grote verliezen. Ook op latere leeftijd is mij dat niet bespaard gebleven. Ondanks het grote verdriet en de impact daarvan, kijk ik ook terug op een intieme periode in mijn leven.
Mijn interesse in het onderwerp verlies en rouw is toen ontstaan en heeft mij doen besluiten om in 2018 te starten met de opleiding Rouw- en Verliesbegeleiding bij de Sociale Academie Utrecht. Deze heb ik in juni 2020 afgerond.
Ik kijk er naar uit om in de praktijk kinderen, jongeren en volwassenen te mogen gaan begeleiden in hĂșn rouwproces.
Naast mijn werk in de praktijk heb ik al ruim 20 jaar ervaring als maatschappelijk werker in diverse vormen van hulpverlening.