Leoniek is aan de praktijk verbonden als kwaliteitsmamager en richt zich op de supervisie van de therapeuten. Verder is zij co-ontwikkelaar van de SCHIPaanpak (relatie- / scheidingsproblematiek), ontwikkelaar van Lutografie (online rouwverwerkingsmethodiek), oprichter Acadmie voor Verlies (trainingen voor psychosociaal hulpverleners in het vakkundig begeleiden bij verlies) en initiatiefnemer van Het Nieuwe Rouwen en initiatiefnemer van Deepfake Therapy. In enkele gevallen houdt zij zich bezig met trauma, (v)echtscheidingen, relatietherapie op basis van de SCHIPaanpak en gecompliceerde rouw en opvoedingsproblematiek.

Janneke houdt zich bezig met rouw door overlijden en door echtscheiding en zet de SCHIP-aanpak in. Zij begeleidt ook bij algemene psychosociale problematiek en gebruikt veel de RET.

Katja is gespecialiseerd in verlies en rouw, autisme en psycho-oncologie. Zij werkt individueel en met het hele systeem.

Hans begeleidt met name mannen die vastlopen, om wat voor een reden dan ook. Hij is gespecialiseerd in het coachen van mantelzorgers.

Astrid houdt zich bezig met rouw door overlijden en echtscheiding.

Danica werkt als rouwbegeleidster en begeleidt kinderen en jongeren bij verlies.

Reita helpt je de regie over je gedachtes en leven terug te pakken.

 

Op basis van een kort telefonisch gesprek bekijken wij welke behandelaar het beste aansluit bij uw hulpvraag.

 

Neem contact met ons op